Trezor pro velkou firmu za super cenu?

Trezory prodávám od roku 1992. Za tuto neuvěřitelně dlouhou dobu, jsem jich dodal několik tisíc. Většina zákazníků přiměřeně šetří a drží se spíš při zemi. Ovšem občas se mezi prodanými trezory vyskytne zajímavý kus, který nemusí být až zas tak drahý a něčím výrazně vybočuje z průměru. Trezor, který naleznete na fotkách níže, je zajímavý tím, že je vyplněný dalšími šesti vnitřními sejfy. Klíče od nich mají různí uživatelé a vzájemně si udržují soukromí. Je to zajímavé řešení a nevyšlo draho. Trezor je vysoký 150 cm a váží zhruba 250 kilogramů. Bez nastěhování do patra stál asi 27.000,- Kč bez DPH, což mi vzhledem k dlouhé době životnosti výrobku nepřijde nijak drahé. Celková doporučená hodnota obsahu u tohoto typu trezoru, je do půl milionu korun. To také není špatné. Myslím si, že uvedený výrobek bude majiteli sloužit několik desítek let. Jediné, na co je třeba u těžších modelů dávat vždy pozor, je pravidelné mazání pantů u dveří. Chod na sucho drasticky zvyšuje jejich opotřebení. Ale to platí nejenom pro dveře od trezoru, ale i pro dveře do bytu a do domu.

 

 

U depozitního trezoru je dobré zamyslet se nad typem centrálního zámku. Zde je zvolený zámek na trezorový klíč, ale stejně tak by to mohl být zámek elektronický, s možností přidělit více kódů a evidovat přístupy. Korpus trezoru je možné vybavit otřesovým čidlem a zapojit ho do poplachového systému.  Stupňujeme tak bezpečnost obsahu.

 

 

Trezor musí být k dosažení plné bezpečnosti kotvený. Zde je provedená příprava na 4 masívní kotvy do zdiva. Tyto kotvy dále gradují bezpečnost obsahu.

Já myslím, že tohle je celkem povedený případ, jak prakticky vyřešit bezpečnost ve firmě s několika desítkami zaměstnanců. Pokud se vám takové řešení líbí, můžeme si o něm někde v klidu pohovořit a připravit ho i pro vás. V nabídce jsou ještě těžší a odolnější modely, kde je doporučený limit obsahu několik milionů korun. To už je samozřejmě řešení bankovního typu a překonání takových trezorů je nesmírně složité. A to jak časově, tak i technologicky.

 

 

Pokud se vám článek líbil, nezapomeňte mu dát LIKE a sdílet ho svým přátelům.

Přeji vám krásný den a děkuji vám za pozornost.

 

František Študlar        /608 500 803, info©trezorystudlar.cz/

www.trezorystudlar, www.klicovesystemystudlar

František Študlar
Autor pracuje 27 roků jako specialista v oblasti zamykací techniky. Zejména v servisu a prodeji trezorů, systémů generálního klíče a moderních mechatronických prvků.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

  • Nadpis formuláře

    Text formuláře

  • Kategorie